luni, 10 august 2009

Dedicatie Marelui Sef


,.

As dori sa dedic aceste randuri celui ce a fost la comanda corabiei Sufletel. Si pe care a scufundat-o cu echipaj cu tot. Ca nu ni s-a acordat macar dreptul sa ne salvam. Ai vrut sa demonstrezi pana in ultima clipa ca tu esti seful ca radio este AL TAU, cum scriai in mess cu litere mari. Tu l-ai facut si tu il desfiintezi. Ca unii ca noi , fara experienta de radio, care te-au sustinut eram doar figuranti , decor . Si pentru ce sa multumesti unui decor, mai ales ca o faceam de placere, din voluntariat? Pentru ce esti tu vinovat ca sponsori ca mine si ca altii ti-au dat bani pt radio, ti-au platit datoriile la net ce le aveai de luni de zile, sa platesti servere ce erau de fapt gratis oferite , ce ne-ai bagat mana in buzunare? Nu.....

Si nici incredere nu am meritat, eram departe, si ce e vina ta ca eu am crezut in tine?

Si acum ce faci? Scufunzi corabia , ne lasi fara colac de salvare, si cand vezi ca ne incapatinam sa nu ne inecam, strigi in gura mare ca te-am tradat, ca te-am furat, ca ne-am batut joc de tine. Esti sef! Da , pentru ca tu ai reusit cu sefia ta sa dezbini echipa, sa ne invrajbesti , sa ne manipulezi. Daca careva te intreba unde sunt legitimatiile si cartile de vizita pt care am platit banii, te suparai, cum indraznea sa-ti ceara tie Zeului socoteala? Si excus din colectiv si cu tinicheaua de coada. A fost dreptul tau de Zeu sa faci o ultima emisie , sa jignesti si sa dai vina pe toti, sa plangi pt ca esti neinteles, sa faci ascultatorii sa creada ca eram cei mai rai colegi, iar noi cei neinsamnati ne-am ales cu un mass ....cu scuze ca nu ai incotro. Si ai mai avut si tupeul sa nu recunosti ca e dorinta TA SI NUMAI A TA.

Si ne zambesti din nou ca esti cel ce invinge, facind emisii la un radio pe care il barfeai si alaturi de colegi pe care nu ii puteai suferi. Oare ei stiu cu ce comoara de om s-au ales? Poate ar dori sa vada adjectivele cu care ii numeai, din mesajele salvate. Si de fapt tot greseala naostra este, ca ar fi trebuit sa stim, de eram destepti, ca cel ce barfeste pe altu` azi, maine te va barfi pe tine.

Pai ce stiu eu ...cine e acolo...la acel radio ...cat de tare esti ca te asculta sute.... Pai ce poate sti una ca mine ce e sa fii radio star? Ce parca eu stiu ce e sa emiti live?

Eugen draga, ai dreptate. Pe mine nu ma cunoaste decat o Coree, si nu am facut emisiuni live la toate posturile de radio de aici cat a tinut grila , cate 6 luni emisiuni regulate....Ce stiu eu ce e sa ai un microfon adevarat in fata si sa te auda o tara intreaga, sa te recunosca lumea dupa vocea ce au auzit-o la radio?

Scuze ca nu ne-am permis sa ne inecam si sa rasarim asa ...timid din marea unde ne-ai scufundat. Sunshine!

Si nu uita ! Vei culege ce vei semana, vant si furtuna.

21 de comentarii:

  1. Cu siguranta esti tare suparata pe acet tip....In orice caz,bine zis...

    RăspundețiȘtergere
  2. Citind fiecare cuvant, sufletul meu striga: DA! nimic mai mult decat ADEVAR in toate aceste cuvinte! Si mult mai multe ar mai fi de spus, dar nu se merita sa iti pierzi timpul cu astfel de persoane, draga mea. Tu esti un om deosebit si la nivelul tau, EUGEN EMERIC CHVALA nu va putea ajunge niciodata. Despre RDT a vorbit, intr-adevar,foarte urat si multi pot confirma asta. Dar timpul il va rasplati cu ce merita. Eu nu regret ca am facut parte din echipa RADIO SUFLETEL, acolo am cunoscut oameni minunati si pentru acest lucru ii multumesc lui Dumnezeu. Daca ar fi sa regret ceva este doar faptul ca Eugen a jignit intreaga echipa si a facut-o intr-un mod in care niciunul dintre noi nu a avut drept la replica: in direct, in ultima emisie la rs. Eu i-am scris pe messenger in clipa in care a vorbit despre mine, a inceput sa citeasca ce scriu, dar cand a vazut ca ii cer sa spuna adevarul, a refuzat sa mai continue. M-a acuzat ca "am lovit pe la spate"... dar de fapt marea lui suparare este ca nu m-am priceput sa fac acest lucru si ca tot ce am avut de zis sau de facut a fost pe fata. Si toata lumea stie. Oricum ar fi, vom merge mai departe chiar daca gustul amar va ramane... Mult succes Jeni in tot ceea ce faci, iar celorlati fosti colegi... Alex, Mirela, Patricia, Felicia, Adi, Crinutu, Florin, Seby, Anca, Beni, Petruta, Cezar, Alina (sper sa nu fi uitat pe cineva, daca da - iertare), TUTUROR VA DORESC NUMAI BINE! Respectul si admiratia mea pentru voi toti! Mariana Eftimie Kabbout - Galati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Draga DOAMNA ...daca vreti sa incep sa scriu un blog despre dumneavostra spuneti-mi...va inteleg trebuie sa dati vina pe cineva pentru greselile ,ipocrizia si prostia dumneavoastra...toate cele bune:)

      Ștergere
  3. SALUTARI.Nu stiu ce sa zic am tot zis si nu ma ascultat nimeni,ma bucur ca a iestit adevarul la suprafata,eugen americanul era un mincinos a vrut sa profite de pe urma radioului il interesau numai conturile radio.Astepta sponsori sa-i plateasca datoriile la net si serverele si el sa faca pe seful.Nu a fost mare tragedie pentru el inchiderea radio SUFLETEL in 2 zile sia pus la avatar sigla de la RDT de parca nimic nu sar fi intamplat.In mintea lui suntem niste tradatori ne considera vinovati pentru neputinta lui de asi duce visul maideparte.
    Doresc succes Radio Sunshine.Si daca am suparat pe cineva in lupta mea cu Eugen imi cer scuze asta sunt eu BERNARD DIN BAIA - MARE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumparati-va o viata domnule ....mai mult decat atat uita-te in oglinda...esti om?.. gresesti?...da...Cu totii gresim.. dar un lucru stiu sigur profitor si mincinos ..niciodata!...am vazut totul..nu stiti decat sa revendicati un neavut.

      Ștergere
  4. Jeny ma inclin in fata ta ca ai avut curajul sa scrii inaintea mea,insa si eu sunt pregatit sa scriu pe blog ceea ce trebuie scris,un las ca Eugen am mai vazut si voi mai vedea...a zis ca ma respecta...si eu pe el,il respect ca om dar nimic mai mult,zilnic sunt intrebat de ce sa disfiintat RADIO SUFLETEL si zilnic aflu de cate o persoana care a DONAT in conturile lui,in caz ca mai sunteti doritori sa ajutati un om saraman sa stiti ca,conturile inca sunt deschise...iar daca nu le stiti dati un search pe google si veti gasi link-ul catre blogul radio sufletel!Eugen a uitat un lucru...radio SUFLETEL a fost un brand de pe urma caruia el a reusit sa scoata ceva banuti de la ceva doamne dragute!Poate RDT-UL are 100 de ascultatori insa sa nu uitam cata lume sa perindat prin acel post de radio...nu am sa leg talanci de coada RDT-ULUI datorita lor am ajuns sa fac radio insa in RDT am ajuns datorita ROXANEI ROSCA...oricum am sa dezvolt totul pe blogul meu cat e curand...am fost si sunt un domn si am tacut pana acum deoarece EUGEN ca FONDATOR ar fi trebuit sa fie cinstit si serios....dar nici in ziua d azi nu a lamurit lumea doar a stiut sa arate cu degetul spre unu si spre altul...!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa am sa scriu si eu cite ceva ,eu fac parte din rindul ascultatorilor si nu am stiut de ce?sa desfintat acest radio,dar daca asa sau intimplat lucrurile sa stiti, voi cei din echipa,ca pe noi ascultatori nu nea interesat cine este seful?mie mi-au placut emisiunile in care ati pus suflet si dacva nu ati avut experienta ,asta se cistiga pe parcurs ,acest asa zis sef pacat ca a pacalit atita lume ca sa ii doneze bani,ramine cu un gust amar si cu o eticheta pusa in frunte,HOT,SARLATAN SI LAS .Bravo voua ca nu va dati batuti ,aratai ca puteti si fara el ,fara un sef,sunteti colegi si prieteni ajutativa intre voi si veti fi cei mai tarii.BRAVO RADIO SANSUHINE ,BRAVO VOUA ECHIPA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandesc ce eticheta sa iti pun tie in frunte draga Mirela...daca nu stii adevarul de ce vorbesti?.. Mai nou oamnii te judeca si daca mesteci guma...credeam ca Radio Sufletel a atras oameni de calitate..care stiu ce inseamna devotamentul si patriotismul ..care datorita dragostei de casa..si a dorului pe care il diminua acest proiect Radio Sufletel..s-au oferit sa ajute .. tatal meu nu a castigat nimic de pe urma acestor donatii...ba mai mult a scos din buzunarul sau ..toti banii au fost folositi pentru proiect..unde sunt oamenii maturi care nu se incred in cuvinte pana nu verifica..? Imi cer scuze abia acum am gasit acest blog idiotic ..absolut murdar..imi pare rau de toti cei care mint atat de crunt..:(

      Ștergere
  6. Dupa principiul " De morti se vorbeste doar de bine" radio Sufletel a fost ceva frumos, a inceput cu o idee minunata, cu un colectiv de oameni minunati... si a sfirsit asasinat.
    Ori cum nu mai conteaza acum, acum tot ce conteaza este ca radio Sunshine sa nu faca aceleasi greseli :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Radio Sunshine - Mereu aproape de tine ... un radio nascut din suflet, respect si colegialitate ... Nu va avea aceeasi soarta ca si Radio Sufletel pt ca nu exista Eugen aici ... doar unde exista Eugen este minciuna, jignire si lasitate ... nu-l cunosc personal dar daca am drum prin Galati si dau ochii cu el o sa-l fac sa dea inapoi si ultimul banut pe care il ia de la ascultatori ... Talharul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog...vino sa vezi adevarul.:)...nu ne ascundem pe internet ca tine cel care foloseste acest cuvant.. 'las'..sau ca care jigneste
      desi nu cunoaste personal.. vezi cat de stupid suna ?..apoi amenintam un tata care nu face decat sa se imprieteneasca cu oamenii nepotriviti ..waw...bravo.. asta presupun ca telul tau in viata...Deschide ochii te rog...Toate cele bune.. scuze pt ironie.

      Ștergere
    2. Te rog...vino sa vezi adevarul.:)...nu ne ascundem pe internet ca tine cel care foloseste acest cuvant.. 'las'..sau ca care jigneste
      desi nu cunoaste personal.. vezi cat de stupid suna ?..apoi amenintam un tata care nu face decat sa se imprieteneasca cu oamenii nepotriviti ..waw...bravo.. asta presupun ca telul tau in viata...Deschide ochii te rog...Toate cele bune.. scuze pt ironie.

      Ștergere
  8. am tinut enorm la Radio Sufletel,
    dar trebuie sa ti dau dreptate suta la suta, Jenny!

    Multa bafta tuturor la Radio Sunshine, si bravo voua ca mergeti mai departe... La un mom dat, recunosc ca ma gandeam la Eugen, ramas singur, cu visul sfaramat... Dar adevarul e
    ca el a condus totul prin atitudinea sa spre un asemenea deznodamant nefericit... Asta i realitatea, sper ca si o asuma.

    Pup.

    Cu drag,

    Petruta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din spatele acestui proiect am privit cum tatal meu era doborat de cereri ,de atentie ,de prietenie, de colaborare,entuziasmat a acceptat tot.. dar nu s-a ales decat cu asta...cuvinte urate,noroi, minciuna,prostie,...imi doresc sa pot sa le arat tuturor chiar si celor care judeca atat de negresit ca Eugen Emeric Chvala este intradevar un Om ...si nu a facut rau sau a profitat de nimeni..Toate cele bune...

      Ștergere
  9. Va salut, din toata inima, doresc mult succes noului post de Radio Sunshine. Cu aleasa consideratiune, CATHY ( Radio Prodiaspora).

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sper ca ,,seful'' nostru a invatat ceva din greselile pe care le-a facut in radio Sufletel.
    A vorbit de atatea ori despre prietenie, a avut atatea emisiuni pe tema prieteniei... a spus atatea cuvinte frumoase despre o notiune care-i este de fapt straina.

    Tot inainte SUNSHINE!

    Mirela Godina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ..seful'... tatal meu adica a invatat sa nu isi mai deschida sufletul tuturor oamenilor .

      Ștergere
  11. Radio Sunshine - Mereu aproape de tine ... un radio nascut din suflet, respect si colegialitate ... Nu va avea aceeasi soarta ca si Radio Sufletel pt ca nu exista Eugen aici ... doar unde exista Eugen este minciuna, jignire si lasitate ... nu-l cunosc personal dar daca am drum prin Galati si dau ochii cu el o sa-l fac sa dea inapoi si ultimul banut pe care il ia de la ascultatori ... Talharul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu ai nimic bun de zis, mai bine taci....te astept...vei avea ocazia sa vezi adevarul.

      Ștergere
  12. Am citit aceste randuri, si chiar daca a trecut ceva timp de atunci, nu pot sa trec peste toate fara sa scriu cateva randuri... Tot respectul pt voi toti ce ati facut parte din RS, pt ce ati facut si pt ceea ce faceti cu Sunshine...Sincer, ma bucur, pt faptul ca, in toate cele scrise mai sus, numele meu nu a fost pomenit, chiar daca poate as fi meritat din plin sa ma urati. Nu vreau sa redeschid Cutia Pandorei, ci doar sa imi cer scuze pt tot ce s-a intamplat, pt ca totul s-a dus pe Valea Sambetii, ca nu am facu mai mult sa fie bine...Succes in tot ceea ce faceti..Cu respect, Cristi Tofan(Magi)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Cristi Tofan.. asa zis prieten si colaborator.. cel pe care il consideram apropiat..cel care a tradat primul Radio Sufletel..:))...ce draguta e lumea nu?... oare tatal meu chiar merita cuvintele astea grele?..tu stii si ne stii pe toti?... Tot ce merita este respect.

      Ștergere