marți, 26 iulie 2011

Trec anii...

Trec zilele....nu am mai scris demult nici un rand macar. Tot ocupata , treaba si treaba, pe care nu o termini numa daca mori . Obosita, nu imi mai regasesc ritmul, prea s-au aglomerat multe in viata mea. Anul trecut am somat, anul asta am de lucru in fiece zi, e greu sa te obisnuiesti iar sa ai program de lucru.Multe as avea de scris, caci multe evenimente au avut loc.Si pt ca am inceput cu trec anii, uite ca anul acesta am sarbatorit 18 ani de casnicie. Impartiti pe doua continente, mai mult aici pe cel asiatic. Adica numa vreo ...17 ...ha...ha..18 ani ...ce repede Doamne au zburat!Si cum in fiece an sarbatorim cumva (mai putin anul trecut ca am fost eu plecata in Romania), anul acesta am facut ceva special. Mi-am pus in plan s afacem poze de album, pt ca poze de la nunta de acum 18 ani nu am, bafta mea. Se pare ca filmul ce l-am luat aici sa scot pozele, era umed(sau nu i-a priit vremea de aici ca de umezeala nu scapi in nici un sezon) s-a lipit ata de rau , ca nu am reusit sa il desfacem foita cu foita.Asa ca ...la toxido si rochie de mireasa. Am avut norocul sa fim invitati la o emisiune tv (S.B.S)si au platit ei pt inchiriat hainele, machiaj, si studioul de poze. Noi am platit doar pt albumul ce l-am vrut , ca tabloul era inclus in serviciile lor.

Ei, ma uit la poze, nu aratam rau...dar ce copila eram la nunta ...Hmmm...

Si totusi e o implinire, sa am album de mireasa, chiar daca dupa 18 ani! Si nu e usor sa intri pe mana fotografilor de aici. A doua zi ne dureau toate alea, de parca as fi dat cu sapa pe tarla toata ziua.Cam asa arata Fam LEE acum.

2 comentarii:

  1. Doamne ce mai trec ani ,parca ieri eram la tine la nunta si acolo mi-ai pus coronita pe cap,anul urmator am facut si eu nunta,uite asa au trecut pt, tine 18 ani de casnicie si pt. mine au trecut 17 ani.Nu aratati rau de loc in pozelea astea.Va doresc toate cele bune si sa sarbatoriti si 40 de ani de casatorie.Imbratisariiiisi pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe pozele...sunteti tare frumosi...sa va iubiti si sa fiti fericiti inca 50 de ani de acum in colo!

    Pupici A.Moscaliuc

    RăspundețiȘtergere