sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sarbatori fericite!


Va urez Sarbatori Fericite ! tuturor prietenilor si celor ce uramariti acest blog. Indiferent in ce colt de lume va aflati , in aceste zile nu veti fi singuri, cum nici eu nu sunt stiindu-va alaturi. Va multumesc tuturor pt mesajele si comentariile lasate.
Mos Craciun anul acesta, an plin de crize de tot felul, nu are sacul gol si nici prea usor. Caci in locul darurilor scumpe si de multe ori nepotrivite cu dorintele noastre, are in sac acum iubire, speranta si credinta. Va imparti tuturor, din belsug, deschideti poarta sufletului larg , inchideti ochii si lasati-va purtati de fulgii de nea(din vis daca afara nu sunt)in lumea minunilor, minuni ce vor deveni realitate daca ...credem.
Sa va fie casa plina de prieteni dragi mereu, masa plina de bucate, si de pe fata sa nu va lipseasca zambetul.
Sa fiti iubiti mereu, sa iubiti mereu...for ever more!

4 comentarii:

  1. Sarbatori fericite !... si Craciun fericit... Craciunitzo ! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. La cumpana anilor as dori sa pot sa adun toate stelele de pe cer sa le impletesc intr-o cununa si sa o pun in parul tau. Sa pun Soarele sa strajuiasca iubirea ta ca nu cumva cineva sa ti-o fure ,iar luna as pune-o peste marea linistita cu apele ei sa straluceasca in toata spelndoarea ei si sa-ti vegheze fericirea ,si linistea de care ai atat de mare nevoie ! Sa fii vesnic iubita si fericita draga Jeny !

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Jeny, An Nou Fericit !

    RăspundețiȘtergere