miercuri, 1 august 2012

Cu bicicleta ...

Ei , cum azi a fost ziua mea libera , si a trecut vipia zilei, ceam zis? O plimbare pe malul raului cu bicicleta e perfect. Asa ca am coborat in parc si uite ca pe strada sunt biciclete in standuri ce asteapta sa fie incalecate.
Nu ma dumiream ce si cum ...si am intrebat un tinerel. Si mi-a aratat ce sa fac. O intreaga aventura dar a mers. Am pus date din buletin , nr de telefon si cardul ce il folosesc pt transport. Si ...click! S-a eliberat calul naravas ce abia astepta sa ..dau din pedale! Am urmat drumul amenajat special pt asftel de vehicole, pe dreapta drumului, desi nu fara emotii ca aici nu prea se respecta un cal putere...fie ea si ..iapa! plus ca a trebuit sa ocolesc masinile parcate pe bucata mea de drum.
Si mi-am implinit dorinta. Sa traversez podul Mapo. Sa vad la pas ce e amenajat  acolo.

Frumos ce mai! Foarte curtat podul de mergatori si ciclisti. Trafic mare si eu cum am luat de coarne "animalul"dupa ceva vreme am avut ceva pb de adaptare la conditii inguste de trafic.Deci e amenajat pt cei obositi cu banci intre verdeata si un frumos loc de observatie pt apusul de soare care e splendid .


Eu nu am asteptat sa apuna...Si apoi am fost de-a lungul raului Han.
Cum e caldura mare, lumea a invadat malul cu corturi si copii se balacesc in fantana arteziana.
Altii asa ca mine calare pe cate ceva, sau pe jos.  Batea briza in pletele mele si io...dusa cu gandul departe. Dar nu treceam indiferenta pe langa palcurile de flori, sau admiram zborul pescarusilor.am ajuns la marina, sau portul unde zac iahturi si barcute.

2 comentarii:

  1. Frumoase locuri sunt si acolo ,dar mai ales curate si aici avem locuri minunate,dar curatenia lasa de dorit.In aceast concediu am fost la munte ,la vreo 1800 m si acolo sunt aruncate gunoaie peste tot.desi peisajele sunt mirifice ,dar asta e mantalitatea romanului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca desi ai avut zi libera,nu ai hibernat.Ai avut parte de odihna activa,iar locurile strabatute de tine chiar mi-au facut cu ochiul.Ti-ai incarcat bateriile,asa ca acum esti apta de munca inca o saptamina.

    RăspundețiȘtergere