sâmbătă, 4 august 2012

La pas...

Deci am colindat pe malul raului Han, un fel de Dunare , care strabate orasul Seul.Langa marina , nu se putea atlfel , erau si "mincinosii"cu betele`n balta.
 Si cum ma anuntase prin mesaj ca pot continua plimbarea cat vreau, platind desigur , am mai stat juma de ora calare pe naravasa. Se lasase seara, se aprindeau luminile...si cum partea mea dorsala se cam intepenise in sea, am dus calutul in ...parcare. O ora in jur de un dolar adik vreo 80 centi. Si ca sa imi dezmortesc ciolanele, am zis sa strabat  parcul pe jos. Un parc mare, in mijlocul insulei numita Yeoido, centrul de business al orasului.  Inainte de a fi parc acolo, era o "mare"de asfalt, ce vara se incingea ca o tigaie imensa , si unde se plimbau copii cu rolele si bicicletele facand insolatie, sau se tineau mari mitinguri pro sau contra cuiva .
Acum e o mare de verdeata, le-a Domnul gandul cel bun . Un parc ce are de toate, alei pt mergatori, pt biciclete, banci, un lac cu nuferi si pasari, cafenele, si iarba pe care te poti lungi la umbra si racoare.
Daca inainte ascultam oracaitul broastelor, (ce au disparut !!!)acum ascultam cantecele cicadelor.
Si am ajuns in statia de autobuz...si din feresti zambeste luna!

5 comentarii:

  1. Deci ... ai avut parte de locuri minunate ! Foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. O plimbare in doua episoade.Ha,ha.Frumos oras Seulul.Ma cam incearca invidia,dar daca am marturisit,nu cred ca mai e asa grav pacatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am adus aminte ca azi e ziua ta libera.La voi e aproape ora 19,si nu mai pot sa-ti doresc odihna placuta,activa sau nu,dar sunt sigura ca ai avut grija de tine.In schimb pot sa-ti urez noapte buna ,iar miine cind incepi o noua saptamina(ce daca e joi ?)sa ai un spor la munca de invidiat si sa te premieze patronii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jeny,ori nu-ti mai dau patronii liber defel,ori ceva s-a intamplat.Nu vreau sa ma gandesc la a doua varianta,dar sa stii ca sunt ingrijorata pt tine.Cind poti si ai chef,te rog da un semn de viata,macar sa stim ca esti bine,restul nu conteaza.Important e ca tu si familia ta sa fiti sanatosi.Scrie doua cuvinte : "sunt bine".Atit.Te rooooog.

    RăspundețiȘtergere