vineri, 3 iulie 2015

Un nou azi

Adica o noua zi a inceput. Ciudate visuri am avut azi noapte, Am adormit suspinand . Acum e o noua dimineata, e acelasi soare ce a apus insangerat aseara, acum e luminos, florile zambesc parfumat.. un alt azi.
Rutina zilnica, baut cafea, facut curat, flocosit pisicile... Ma uit la locul gol pe pernuta unde dormea Nurong si nu pot crede ca am mangaiat-o pt ultima data aseara, adica acum 12 ore. Ce pot face? Viata merge mai departe , cu sau fara Nurong, cu sau fara noi intr-o zi.
...Hodo sare sa il flocosesc, se uita cu ochi mari la mine, de ce plangi? Chiar asa, de ce plang?E atata viata in jur, am atatea pisici de smotocit inca...dar va fi un loc gol mereu in suflet.
Un alt azi a inceput . Vom merge mai departe, ca asa e viata.

Un comentariu:

  1. Jeny,Nurong se pregateste sa mearga in Raiul Pisicilor si nu cred ca si-ar mai dori sa se intoarca inapoi si cred de asemenea ca nu si-ar dori ca tu sa plangi si sa suferi.Locul ei in inima si sufletul tau nu va fi ocupat niciodata de nici o alta pisicuta,iar pentru Nurong este suficient.Daca noi nu murim odata cu cei pe care-i iubim,indiferent ca-s oameni ,sau animale,inseamna ca mai avem sarcini pe acest pamant.Ar fi frumos din partea ta sa-i scri numele pe pernuta ei,adica Nurong si sa desenezi o inima,adica inima ta, care este alaturi de ea.Cred ca tare i-ar fi pe plac.Celelalte pisici isi cer drepturile si au dreptate, pt ca asa cum ai fost "mama" pt Nurong,esti "mama" si pt ele.Intradevar,viata merge mai departe.I-am scris numele pisicutei de cateva ori,abia acum am vazut,dar las asa pt ca e ca un fel de pomenire pt ea.Cred ca nimic in viata nu e intamplator,iar pt ca a murit asa de repede e de fapt o scurtare a suferintei ei.In tot raul e si cate un bine.Asta e tot o observatie de-a mea(adica testata pe pielea mea) desi sfatul e din batrani.

    RăspundețiȘtergere