sâmbătă, 16 iulie 2016

Motto:  “ Pesimistul e un optimist ce s-a trezit la realitate.”
E greu sa recunosti ca ceva nu e in regula cu tine. Tristeti marunte, clipe in care lacrimile curg pe obraji, sufletul iti e sfasiat si urla in tine, te trezesti vorbind singur si aiurea ,vrei sa fii singur si totusi cauti pe cineva care poate e apt sa te asculte si sa vrea sa te asculte, te poarta pasii spre nicaieri, azi nu prea e acolo pt tine iar maine e ceva abstract, oare ce vrei, sau oare  vrei ceva?
Si mai ales , cum de ai ajuns aici??? Nu e in firea ta, in caracterul tau, tu cel care ai fost acolo pt oricine, care ai zambit si mangaiat suflete in distres, care cantai in cele mai disperate situatii…Nu poti gasi raspuns si asta te deprima, recunosti ca cel de acum nu are nimic de a face cu TINE!!! Si ce va face cel de acum??/ ce poate sa faca cel ce ai fost ??? Care dintre ei vrei sa fii?/
E secolul in care multi, prea multi sunt pierduti si cauta raspunsuri pe care poate nimeni nu va sti sa le dea, dar mai ales nu va fi acolo si atunci sa zica ceva…
Ti se propun psihiatrii…dar nu vrei sa auzi, ce , esti nebun? Zuza nebuna!?! Macar un terapeut , care e platit sa te asculte. Da, te asculta, (oare) si zice exact ceea ce vrei sa auzi, ca nimic nu e “defect” la tine, ca ai de disecat tot trecutul sa vezi ce trauma te-a adus aici, si uite asa ai un trup golit de sentimente ce e acolo in fata ta sa te asculte! Terapeutul nu are voie sa se implice sentimental sau sufleteste in problemele tale.
Dar daca esti departe de casa? De cei ce vorbesc aceeasi limba ? No pb, internetul si sculele astea destepte pot face legatura imediat cu oricine si oricand la cel capat de lume, si da! Banii se pot trimite in banca nu?  Incerci  si asa ,ca vrei sa te intalnesti cu cel ce te-a facut fericit pana atunci, cu eu-ul tau ce se joaca de-a vati ascunselea cu tine acum… Si uite asa, un chip iti zambeste din ecran si se pune pe ascultat….Da Doamne sa nu pice netul!  Dar nimeni si nimic nu e perfect si realizezi ca esti singur, ca cel ce e dicolo nu mai zambeste, e preocupat de alte chestii, scrie un mail …important zice ….te enervezi ca de! Pe banii tai tai isi face alte urgente…Si gata !!!
Te reintorci la TINE ! tu cu tine, cu cel ce e acolo, acum si atunci , cel ce ai fost, ce esti si care ai vrea sa fii…pt ca toti au probleme, toti sunt preocupati de ale lor, toti se schimba si au de luptat cu propriile fantome si fetze . Nici ei nu mai sunt cei de atunci, nu te pot ajuta, nu stiu ce vrei ….Dar oare tu stii???
Si cum speranta e singura ce te mentine pe linia de plutire, trebuie sa o cauti, sa fii acolo cand va bate la usa. PREZENT !!! spui si  regasesti mai mult sau mai putin , pe cel ce te-a facut fericit in lumea ta roz-bombon de mentosan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu