joi, 5 mai 2011

N-ati vazut pe Coco???







Intr-o zi cu soare am luat pisicuta si la spital pt vaccinuri. Acolo int-o cusca mica , un pisi mic facea o mare galagie ....mieuna de zor. Ieri erau 2 , acum a ramas singur. Mi s-a facut mila de ea desi acasa mai aveam 3 si...uite asa s-a inmultit familia. Si galagioasa pisicuta a primit numele de Coco, pt ca are 2 pete negre pe nas. Sperioasa, se ascundea unde nu te asteptai . Apoi a inceput sa se obisnuiasca cu noi , cu celelalte pisicute.





Au trecut de atunci 5 luni. A crescut ...in lungime, de am supranumit-o "girafel". Ha , ha...Dormea la picioarele mele ....





Dar , azinoapte am trimis-o in camera cealalta ca alerga ca nebunatica prin camera , se juca cu codita ei in pat...nu lasa nici pe celelate in pace. A mieunat la usa sa deschid...





A venit fata si am zis ca va dormi cu ea. Dar, dimineata devreme , cum sotul nu are somn si cum pisicutele miorlaiau ca vor papa...a pus castronele lea- umplut si...una nu e la socoteala. A cautat-o prin camera si a vazut ca e geamul deschis... Wow!





M-am trezit ca il auzeam vociferand si ma intreaba daca am deschis geamul. Doamne nu ! zic eu. Si ...a fost hotul zic eu. Ala deschide geamul....si am realizat ca pisi a iesit pe geam si....Si de atunci o tot cautam prin tot cartierul.





-Coco....Coco... nimic!





Se pare ca hotii au incercat mai multe geamuri din cartier ca am vazut multe cu sitele de tantari rupte si geamurile crapate un pic asa...cat sa poata sa se uite. Si au si dat si spargeri ca fiind zi de sarbatoare ,unii sunt plecati in excursie.





Din pacate pisi e sperioasa se asunde de oameni...si ...si mi-e ca nu o voi mai vedea. Coco !!!!















.

3 comentarii:

  1. Imi pare tare rau de pisicuta ta,poate intr-o zi va gasi drumul spre casa,animalele au acest dar sa se intoarca acasa.Curaj !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa revina,eu cand mi-am pierdut catelul am fost distrus.
    L-am gasit dupa 6 luni de zile la cel care il furase... De abia l-am luat inapoi cu Politia..noroc ca am avut fotografii cu el si catelul m-a recunoscut imediat si a venit in bratele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa cred ca da. Dra ...pe zi ce trece imi pierd speranta. Chiar acum ma gandeam ca maine va ploua mult si poimaine , unde va dormi? unde doarme acum, ce manica flaminzila, ca tare ii placea sa pape. Inca o mai strig pe strazi...

    RăspundețiȘtergere