miercuri, 24 august 2011

O zi de..marti



da , o simpla zi de marti ma gandeam eu. Dar ...Ma trezesc asa devreme zic eu si ma uit afara. Se cracana de ziua . Au ! Ma uit la telefonul mobil ce ora e , nu-mi vine sa cred. E 22 august ora 23 :35.Ei , nu vad io bine, ma frec la ochi , deschid iar celularul. Aceeasi ora! Ori e telefonul defect, ori io-s defecta zic. Pai daca eu am stins lumina la ora 00:30 si am pornit sa man porcii la jir...cum naiba de e 23:35? Cu o zi in urma???



Arunc ochii in bucatarie la ceas. Aoleu!!! e 5 juma ! Sare al meu sot din pat direct in pantofi, ca a intarziat o ora, injura numai el stie ce si pe cine. Eu studiez telefonul ce trebuia sa sune alarma la 4 dim. Nu-mi vine sa cred, a trecut la ora normala!!! adica 5 juma!!! Na ca o iau razna detot.



Mai dorm un pic, ei ca suna ceasul meu(ala cu cuc...ha ha...) . Si ma apuc de rutina, dar...Coco a mea incepe sa dea semne ca ii este rau...si Tigrisor pe langa ea...beau cafeau asa intre doua carpe de sters podeaua, e din ce in ce mai rau...merg la veterinar, nu e nime inca. Fugi acasa sa iau geanta cu carti. Las pisi acasa, ce o fi o fi, si ca sa nu intarzii si eu plec mai devreme un pic. Dar nu vine autobuzul, si traficul e de groaza, soseaua in reparatie de se circula pe o singura linie...alerg la metru, si din metrou in metrou , ajung in sfarsit . Dar e deja tarziu. Si cum nu vine autobuzul, iar nu vine...o iau la trap pana la gradinita. Ajung cu 5 min intarziere. Ca niciodata e directoarea afara , si (tot ca nciodata )striga la mine...ca imi da "yellow card". Imi cer scuze, dar e nervoasa. Nu vrea sa auda nici o scuza. Incep ora si copii imi zic ca le e foame, ca nu au mancat aperitivul, care nu a ajuns la timp. Au! nu numai eu am intaziat, ma gandesc ca de aceea e nervoasa sefa.



Vine ora pranzului, nu ajunge orezul, saraca bucatareasa a uitat sa ne dea si supa ...Toate educatoarele stresate ca era ultima zi in care sa dea fisele pedagicice si nu le terminasera(incusiv eu)...ce mai zic eu, e marti, toate au inceput prost.



Ajung acasa tarziu ca a trebuit sa termin evaluarea, pisicile bolnave, fugi la sital , ca la 18 aveam o intalnire la birou...doctorul e ocupat, asteapta sa termine...si uite ca iar am intarziat o ora ...



Fara yellow card zic ca ma eliminati de tot si ma apuca plansul , zic eu.



Macar acum s-a terminat cu bine intalnirea, au rezolvat pb si fara mine in prima parte.



Mai ce zi! Ce zi? Una de ...marti!!!




Un comentariu:

  1. wau, ce zi! A fost marti, bine ca trecut! Acum mi-am dat seama de ce ieri era sa mi se increteasca parul "de bucurie" ieri, era marti si lumea cu fundul in sus.
    O zi de miercuri de milioane! :)

    RăspundețiȘtergere