marți, 13 septembrie 2011

Poftiti la masa


Ma intreaba toti ce maninc eu aici. Pai ce sa fie? Orezul cel de toate zilele, cu betele desigur ca e mai practic. Apoi tot felul de farfuriute pline cu fel si fel de preparate. Si nu in ultimul rand kimchi. Fara de care orezul nu ar aluneca pe gat ...e o muratura iute din varza chinezesca cum se zice pe la noi. Prin farfuriute gasim ceva pestisori mici-mici ,dulci -sarati, oua de prepelita fierte in sare neagra, carnita cu sos iute parpalita , etc...etc... de la zi la zi se schimba.Peste se manica mult, crud sau fel si fel preparat.Plus fructe de mare la fel de crude sau parpalite un pic.
Deci multe se maninca pe aici, mai ales e un adevarat concurs de inventat noi retete. Ceea ce nu prea se intampla prin Romania.

Un comentariu:

  1. Tot vad in pozele tale ,tot felul de pesti ,scoici ,etc.....dar oare ce gust au ,nu am gustat niciodata asa ceva,aici sunt o delicatesa ,nu se gasesc pe toate drumurile.Hmmmmm

    RăspundețiȘtergere