vineri, 9 septembrie 2011

Vine Chuseok!

Vine marea sarbatoare de Choseok. Va incepe duminica si va tine pana marti inclusiv. Am primit cadouri...eu mai putin(dar m-am bucurat pt ca de obicei nimeni nu imi dadea cadou la part time worker) si sotul mai mult. Pai avem vreo 40 cutii de ham, vreo 20 paste de dinti, vreo 10 sapunuri, sampon vreo 5, cutii cu tuna fish vreo 15.Si ulei de gatit vreo 10 sticle. Plus de masline vreo 2. Anii trecuti am primit set de farfurii, filtru de cafea, mixer, blender, st pt ceai...dar uite ca e ...criza! Eu ma bucur sincer pt orice primesc. E bine venit , tinand cont ca de vreo 15 ani nu am cumparat un sapun sau o pasta de dinti in casa, ulei , si alte bucate. Si fetele maninca la ham...pe saturate.
Toate cadourile vin la seturi frumos ambalate si in hartie nu numai in cutii. Se bucura si bunicul care aduna cartoanele pt un leu in plus (recliclare desigur). Si pt ca tot aveam de unde , i-am dat si lui cate ceva din ce am primit. S-a bucurat desigur. Happy Cuseok!

3 comentarii:

  1. Da este buna o asa sarbatoare ,la noi nu este asa ceva,ma bucur ca bunicul a primit ceea ce i-ai oferit,sper sa nu se invete, sa tot primeasca ,lucruri tot mai scumpe si sa nu se mai uite la cele oferite din inima ,nu conteaza cit coasta,am vazut uni oamani care au tot primit cite ceva sau invatat si au dorit tot mai mult si tot mai valoros,au uitat prieteni vechi ,care nu au putut sa se ridice la nivelul asteptarilor si standardelor ridicate,dar intr-o zi vor ajunge tot acolo jos si se vor multumi si doar cu o vorba buna.pupppppppp

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate , unii asa sunt. Nu fii suparata, ca rasplata pt cele oferite din inima celor pe care i-ai crezut in nevoie vor fi rasplatite de Domnul. Si fiecare isi va primi rasplata. Nu astepta multumiri , de acolo de unde nu vor veni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe cadouri ati primit. Cred ca e o sarbatoare frumosa ,sa ne pui si poze.. :))

    RăspundețiȘtergere