miercuri, 5 decembrie 2012

Ninge..

Iarna pe ulita mea. Azi prima ninsoare in Seul

5 comentarii:

  1. Si la noi ninge ,dar inca nu are putere sa se astearna ,se topeste cand atinge pamantul.Frumos peisaj,saniuta si la drum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mos Nicolae a venit si la mine cu prima zapada din aceasta iarna!Totul este alb,simt o puritate anscentrala in jurul meu.Sa ai o iarna zimbareata si calda,chiar daca este zapada...,caldura sa fie in sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ulita ta e exact pe gustul meu.Daca e si ninsa,intruneste toate conditiile ca sa pic in extaz.Asta doar pt ca s-a nimerit ca ulita ta sa fie in Coreea.Fiecare isi doreste ce nu are.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu mai stiu ce culoare are zãpada, nu am mai vãzut-o de 9 anişori. Doamne ce mai trece timpul!!!! Chiar imi este dor de o bulgãreala sau sã ne strângem in faţa bloculi sau a casei, sã facem acel omuleţ de zapadã,cu oala-n cap , fularul vecinului( al meu il ţineam sã nu-mi fie frig), ochii si nasturii de cãrbuni ,nasul de morcov si vestita ramura de brad.Ce vremuri si amintiri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Corcodel, am facut si eu om d ezapada anul trecut. Si voi mai face daca ma tin puterile.Si va mai ninge desigur.Da...renumitul om era exact asa cum il descrii...

      Ștergere