luni, 3 decembrie 2012

E decembrie

Si a inceput ultima luna a anului. Ultima luna, oare cand naiba au trecut cele 11?/ Am zis eu ca anul s-a scurtat cumva, sau poate se invarte pamintul mai repede... Si a inceput bine. Pai o tinem numai in petreceri. Pe 26 nov a fost ziua fetei cele mici, nu am terminat bine de mancat tortul , ca pe 2 dec a fost ziua fetei cele mari. Inca mai avem juma de tort ...
Azi am fost la spital, sa vad ce o vedea doctorul din petele alea ce se fugaresc pe monitorul calc. Si cica se vad bine. Nu  is pb pe la alte organe interne.Restul...o sa iau pastile pt glanda terorista.Deocamdata.
Acolo m-am intalnit cu colega de salon ce a fost si ea tot pt rezultate. Am stat la o cafea barfita si am zis sa nu ne mai vedem...acolo!
Si...a inceput ninsoarea! Imi place cand ninge, alerg dupa fulgi sa ii pap. Alta nebuneala de-a mea.
Si am realizat ca sunt multe limite la care trebuie sa ne oprim. Dar despre asta data viitoare. pt ca in cateva minute va fi ziua de ..maine.
Apropo, duminica la biserica a venit Mos Nicolae. Toti copii au primit cadouri. Mi-au dat lacrimile, vin sarbatorile, ....au trecut anii cand eu primeam cadou....Dar Gabi, bulgaroaica, colega mea de munca, m-a imbratisat si m-a pupat ca ma vede sanatoasa. Acum plangeam de fericire...

4 comentarii:

  1. La multi ani! de 1Decembrie, chiar daca este mai tarziu venita urarea. Va doresc numai bine, sa fiti sanatoasa si fericita. Ma bucur ca ati primit vesti bune de la doctor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Jeni,cei care au primit de la Mos Nicolae bomboane sau alte daruri comestibile,le-au si "exterminat" deja,dar darul lui pt tine ramane...o noua sansa si sanatatea.Tu ai fost mai castigata decat toti,pe tine te-a iubit Mosul cel mai mult,asa ca,daca te tin puterile(glasul) trage un chiuit de bucurie ca ai invins toate obstacolele din calea ta si fa-i o plecaciune de multumire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot eu(cu un alt mesaj),ca am uitat sa le urez fetelor tale La Multi Ani de zilele lor de nastere.Sa-ti traiasca,sa fie sanatoase si cand vine vremea sa te faci soacra,sa ai grija sa nu te transformi intr-o "ajumma" din aia rea de gura si veninoasa.Pericolul mai mare vine de la soacra mare,ce-i drept,dar si soacra mica poate sa o ia pe aratura.Ha,ha,ha.Stiu ca nu esti genul...am glumit doar ca sa mai inveselesc atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Mariana de urari. Io ajumma???Imi aduc aminte un episod haios despre ajumma.

    RăspundețiȘtergere