duminică, 16 decembrie 2012

Se apropie sarbatorile

In jur vad lumini clipind, aud clinchet de clopotei, lume inghesuindu-se pe ici pe colo sa cumpere cate un cadou. Mai pun la socoteala si frigul si zic: hei, vin sarbatorile de iarna...Eu nu prea am cum sa ma pregatesc, incerc sa fac curat, dar nu se vede pe unde, e timpul sa pregatesc pomul de iarna, dar parca vad pisicile mele stand calare pe el...mancare e prea devreme sa fac...
Asa ca am petrecut o seara frumoasa , cu Teodora si sotul ei, si desigur si al meu sot.
 
La restaurant Zelen , cel unde lucrez eu in Itewon. Care e pregatit frumos, decoratii si un brad mai mare ca mine.
Si cum am vrut sa fie o seara special am comandat un ..iepuras. Si cum Teo a avut de furca cu traficul, noi am comandat ceva aperitive : vinete umplute la cuptor, ardei umpluti cu branza si Katak , ardei copti cu iaurt , usturoi...yammm

Bere pt baieti, vin de zinfandel pt fete. Si a venit si iepurasul! Intreg , umplut cu orez, ficat si alte maruntaie. Si o surpriza mare : varza si conopida murata!!! Traiasca Vasco sefu`!
Delicios ce mai! Si cum nu puteam pleca fara a avea si desertul, a fost si ciocolata fondant , si pt mine clatita cu ciocolata si banane.


Si o cafeluta ...
Desigur ca partea cea mai buna a fost rasul si voia buna. Am ras cu lacrimi, ce mai.
Ce bine sa ai cu cine sa faci o cura de sanatate...mancare si un ras bun!


Astia suntem , ne sta bine asa hlizindu-ne...pai aveam de ce . Bancuri de-ale noastre , romanilor.
Sarbatori Fericite tuturor!

4 comentarii:

  1. Sarbatori fericite si voua ,tuturor,asa e ramanul se distreaza si se simte bine ,mai ales cu ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate o iesire din asta iti incarca sigur bateriile.Sa traiasca Vasco,sefu' si noi alaturi de el,iar experienta asta trebuie repetata(si sa nu lipseasca fotografiile de la locul faptei ca sa participam si noi asa virtual)

    Sarbatori fericite,tie si familiei tale !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti tare frumosi si veseli , ma rog... cu atatea bunatati :) Sa aveti Sarbatori Fericite cu caldura si lumina in suflete si multa sanatate ! Craciun Fericit !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori cu pace si liniste in suflet!

    RăspundețiȘtergere