Apoi Doamne! eu am facut scoala de bucatari ,dat si examen, fost si la concurs de bucatari faza pe tara, dar ce e aici e ...alta mancare.
Totul e la cm!!! se masoara ridichea ce o tai, carnea, toooot! Efectiv avem o linie la noi, de parca am fi la ora de mate! Si noaptea vad numa cifre. Prepar eu ridichea, o pun frumos pe farfurie si zice:" e cam scurta". Am luat linia si am masurt-o , era la 5 cm!Cat stres pe capu` meu. Apoi colorile sa le balansezi, bucataria de aici se bazeaza pe 5 culori:rosu, galben, verde, alb si negru. Si nu se gateste mancarea, se parpaleste un pic, majoritatea legumelor. Mare grija sa nu le inmoi ca e jaleeee...Ce mai ! ma termina. Doar ce am inceput si inca ma minunez. Ca ceea ce se gateste la majoritatea restaurantelor nu are nik de a face cu linia de masurat! M-a pus naiba sa invat ceea ce se prepara pt masa regilor, de parca ar mai fi vreo unu in rang. Ca in filmul ala serial "Giuvaerul palatului".E un fel de bucatarie exacta si pur traditionala, pe cale de extinctie, ca lb latina pe care o invatam in clasa a 8-a sa o vb la ...Vatican cand mergem in vizita la Papa!
Of, daca la noi conteaza aspect si gust, aici e vb de ...marime exacta si apoi gust.
Ridiche cu sos de sare neagra si carne de vita.
Porridge cu carne de vita.
Cred ca e interesant, asa privit din afara, ca dinauntru ne-ai convins ca e stresant :)
RăspundețiȘtergereFata ,trebuie sa invatam toata viata ,sa gatim ,sa citim ,etc.....,Eu as vrea intai sa gust preparatele lor ,si daca imi plac sa le gatesc si eu .Poate intr-o zi voi putea sa imi satisfac aceasta dorinta.
RăspundețiȘtergere