luni, 25 octombrie 2010

Oare???


Oare credinta e ceva existent??? Oare puterea rugaciunilor e ceva real??? Daca ai credinta in El , atunci crezi ca rugaciunile tale catre El au puterea de realizare.

A plecat de acasa lasind 2 fetite mici in grija sotului. Au adus-o la disperare aventurile lui extraconjugale cu doamne de 2 ori varsta ei (cu plus deci mai batrane ma refer). Venea acasa si nu ii mai placea nimic, copii il oboseau, mancarea nu era buna, ea prea cerea multe, bani pt lapte, pt mancare, lui abia ii ajungeau pt distractie ca de..obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

Dar cand a inceput si sa ploua cu pumni , cu injuraturi si batai dese, nu a mai rezistat. A plecat ... cu sufletul greu , cu lacrimi in ochi. Legea nu era de partea ei, o straina in tara straina, fara drepturi mai multe ca un caine de batatura...

Nu stiam ce e cu ea, pe unde e, cum ii este, dar vedeam copii in fiecare zi, si stiam cat de mult ii iubea si i-a dorit. Era mai bine pt ea ....daca bine poate fi departe de tot ce iubesti , ai iubit...

M-am asezat in genunchi si am inceput sa ma rog pt ea, acasa, la biserica, pt a veni inapoi , acasa la copii... M-am rugat cu credinta in sufletul meu ca ceea ce fac e bine, ca el va uita de iubitele lui si ca vor fi o familie iar, copii vor striga iar mama si vor rade iar...

Dar...oare ???da ea este!!! e acasa, cu copii de mana!!!! Doamne ce m-am bucurat!!! si ma intrebam. Oare rugaciunile mele au avut aceasta putere? A zis ca ...a simtit brusc ca trebuie sa vina acasa, ca ii ie dor de copii...Era iar bine, pt copii , pt ea, eu ma minunam inca. Deci da!!! Credinta da putere rugaciunilor ce pornesc din inima , rugaciuni pt un suflet in distres.

Dar!!!! Dar!!!

E noapte....se aud batai in usa. Sotul nu era acasa...Oare cine o fi in puterea noptii? Aud o voce ce ma cheama, era ea, prietena mea. Deschid repede si....si....Doamne ce e cu ea? sangele ii curge siroaie din nas, hainele is rosii, naclaite, parul valvoi, ochiul... abia ma vede cu el !!! NU pot crede ce vad. El, cel spasit , cel vinovat , a batut-o asa si i-a aruncat hainele pe scari sa plece. Doamna de juma de secol o fi vrut mai mult , nu mai voia rivala , chiar daca era cu acte in regula si copii ..

Numai el stie ce a fost , dar am vazut ce a facut. Am ajutat-o sa se spele, i-am dat haine, am plans cu ea... nu putea ramine la mine caci era primul loc unde o va cauta. Dar...dar ...a venit ceva la ce nu ma asteptam, ce m-a pus mult pe ganduri. M-a intrebat ea: OARE rugaciunea ta la ce a folosit???am venit acasa , l-am iertat, si acum? pt asta te-ai rugat si m-ai adus inapoi???

M-a lasat fara grai si fara raspuns.

Doamne!!! iarta-ma prietena draga ...Iarta-ma Doamne! ca nu am stiut ...

De atunci ma intreb daca e bine sa ma rog pt altii, daca rugaciunea mea le va aduce binele asteptat....Totusi ma rog Lui sa faca EL asa cum crede ca e mai bine, caci Calea Lui e cea adevarata si buna.

Dumnezeu sa ajute tuturor celor ce cred si se roaga Lui!


2 comentarii:

  1. Am ramas muta ,fara sa pot spune ceva ,cind am citit aceste rinduri,ochi s-au umezit de lacrimi ,cite poate indura o mama pt.copii ei?dar cind deja totul este in zadar ,nu stiu ce este de facut,cred ca copii au vazut ce fel de viata a avut mama lor,atunci cind vor creste si vor intelege ,atunci o sa o caute sa o poata mingia ,imi vine sa pling,sunt mama si imi dau seama prin ce trece.offffff,vino doamne!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa ma vizitezi si pe blogul culinar ,unde o sa gasesty,o gramada de retete si poze.

    RăspundețiȘtergere