vineri, 14 ianuarie 2011

Cine va cere , i se va da !

Proverbe 12: 14
Prin rodul gurii(vorbelor) te saturi de bunatati , si fiecare primeste dupa rodul mainilor lui.

Mari sunt invataturile Bibliei, pe care o citim , dar daca o citim cu mintea, ce va intelege doar limbajul limitat al lumii cuprinse in ceea ce vedem si putem cerceta, nu vom putea intelege mesajul invataturilor. Dar daca vom citi cu sufletul in care am primit pe Duhul Sfant , aceste invataminte mare putere ne vor da. Si mai mare va fi puterea lor daca invatamintele le vom pune in practica , ele vor rodi , ca bobul mic de mustar din care va rasari un copac mare , vor face roade spre binecuvantarea noastra.
Am intalnit aici in Seul pe Maria , din USA, care a lucrat la o baza militara si venea la biserica. Mi-a povestit cate ceva din experientele ei. A intalnit si ea cativa ani in urma un tanar , care era trist , fara bucuria zilei de maine , cand l-a intrebat ce tristeti zac in sufletul lui, i-a raspuns ca nu are pe nimeni, e singur, s-a certat cu mama lui ani in urma , prieteni nu prea are....Maria i-a vorbit despre iubirea lui Isus, despre faptul ca daca il vei accepta in viata ta , suferinta nu va mai fi in suflet. Isus care e plin de iubire si iertare. Cauta pe mama ta, impaca-te cu ea, caci nimic bun nu a iesit din cearta voastra. Si sufletul neimpacat e trist. Dupa un an s-a reintalnit cu el, era schimbat mult, nu stia cum sa-i multumeasca Mariei pt ca l-a ajutat sa-si redobandeasca linistea si bucuria sufletului. Fericirea interioara l-a facut sa arate total schimbat. Se impacase cu mama lui, privea cu alti ochi lumea, se bucura de orice mica implinire si daruia celor din jur din timpul si iubirea lui. Ii multumea ca i-a dat sansa sa il gaseasca pe Isus .
Si cum Biblia spune in Matei capitolul 7 vers 7-8 : "Cereti, si vi se va da, cautati , si veti gasi, bateti , si vi se va deschide. Ca oricine cere, capata, oricine va cauta, va gasi , si oricine va bate i se va deschide."
Si Maria a cerut... Avea nevoie de o noua masina , tatal ei imbolnavindu-se nu se putea urca in Jeepul Mariei, avea nevoie de o masina mai joasa. S-a rugat lui Dumnezeu , Tatal, sa o ajute, sa ii dea povata ce sa faca(banii ce ii avea stransi nu ii ajungeau ) : Ajuta- ma Doamne, .... Si dupa o saptamina a gasit in cont 10 mii dolari. A intrebat la banca de unde sunt? cine i-a virat in contul ei? nu stia nimeni nimic. Doar un miracol , crede si se va implini,... cine, cum, de unde.... a cumparat masina de care avea nevoie , neuitand sa-i multumeasca Lui pt ajutorul dat.
Halleluya!!!
Puteti crede ca astfel de lucruri se intampla? Puteti crede ca astfel de miracole vi se pot intampla? Ati marturisit cu voce tare ca ati primit ajutorul Lui?
Pe cati ati indrumat pe calea adevarului , calea catre Isus si Dumnezeu? Rasplata va veni...
Dar niciodata nu cere... sa moara capra vecinului !!!

3 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa zic ,nu cred ca acei bani au venit din ceruri,eu stiu ca trebuie sa ne rugam pt. sanatate ,nu pt. ceva material.Sper sa nu te superi dar asa cred eu ,nu capeti nimic degeaba ,mai ales 10000 de euro,daca toti primim asa ajutor ar fi bisericiule pline de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirela, pacat ca nu crezi ca Dumnezeu iti poate oferi ceea ce ai nevoie, si de ce sa nu fie bisericile pline? Dar Domnul stie cu ce ganduri esti acolo...poate Maria a meritat o astfel de rasplata. Si am si eu astfel de experiente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as vrea sa fie bisericile pline,dar sa mergi cu inima curata ,sa te rogi pt. sanatate ,intelegere,la noi nu mai sti de ce merge lumea la biserica ,sa se impinga,pt. o sticla de aghiasma,pt. o sarma ,etc...,sa birfeasca ,sa se certe ca cineva a ocupat locul lui,Dumnezeu m-a ajutat si pe mine in clipe foarte grele.Poate asa o fii,cum spui tu ,nu te contrazic ,doar ca in zilele de zi nu mai am incredere ,in asa ajutor.

    RăspundețiȘtergere