sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cateva poze ....made in Korea

"Rosia" sau tomata din...copac.

Asa am crezut cand am vazut prima data aceste persimon, ca in romaneste nu gasesc echivalentul. No tulai zic io , ca aici cresc rosiile in copac. Ha...ha...si mirarea a fost ca nu am fost singura ce a constatat . O doamna blonda comenta acelasi lucru si nu era ...romanca.
 
Si aici sunt pestii...mergatori pusi la uscat. Da, merg in...coate ! Ha...ha... de fapt in aripioarele lor. Alearga efectiv pe namolul ramas dupa ce se retrage marea. Fuga din serai ...cu pescarii dupa ei ce nu pescuiesc asa...normal cu rama sau viermele de rigoare, ci ii agata de....aripa!

Si uite si motatele ! In poza nu se vede asa de clar, dar sunt albe, cu pene cretze....si gusha , creasta neagra. Si sunt categoria...pana miniona !! Foarte mici, ma gandeam ca-s ceva porumbei...

3 comentarii:

  1. Doamne ,cate ciudatenii,auzi ,,rosii de copac "sau ,,pesti mergatori"hai ca motate avem si noi pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Gainile sant superbe de tot, chiar mi-au mers la suflet. S-ar putea sa fie Gaini Japoneze de Matase, dar nu bag mana in foc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , ceva deosebit si sincera sa fiu nu era nimeni pe acolo sa intreb ce rasa sunt. data viitoare poate gasesc stapanul , daca nu or fi facute supa demult....

    RăspundețiȘtergere