vineri, 18 mai 2012

Se pare

ca intrebarea mea nu are raspuns sau nu are cautare. Nu e nimic , nu e usor sa ghicesti cam ce ar fin castronel. Si eu am ramas surprins acand am cumparat semintele, desi stiam ca ele ar trebui sa fie negre si nu galbene.

Ei bine, am facut si eu pt a doua oara prajitura cu mac si branza , reteta luata din blogul Laurei Adamache.  De data asta nu a iesit la fel de buna, branza riccota ce am cumparat-o era diferita, nu asa de gustoasa si prea moale.
Si pt aceasta tarta am avut nevoie de mac.Mi-a ramas cam vreo 100 grame de data trecuta, seminte aduse de acasa, si pt a completa gramajul am fost sa cumpar. Si am gasit.
Poppy seed, made in India , dar galbene la culoare. Ma gandeam ca au gresit aia punga, poate or fi ceva spices, adica iuti sau aromate. Dar nu, au fost seminte de mac!
Deci in castronel sunt seminte de mac!

4 comentarii:

  1. Nu ghiceam pentru nimic in lume ca acela e mac :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ninule, uite ca macul nu e numa negru. Minuni vezi la tot pasul.

      Ștergere
  2. Ma uitam ca pisicile tale ,la calendar si nu am stiut ce sunt.Multe minunatimai sunt in lumea asta ,auzi tu ,mac alb,hmmmm,mai ce tart frumoasa ai facut ,yamiiiiii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiam . Si de aia m-am codit sa le cumpar. Dar nu sunt rele, desi parca tot cele negre sunt ma de rasa. Am pozat si punga , danseaza indiencele acolo in poza.Ha..ha...

      Ștergere