duminică, 4 noiembrie 2012

Vine toamna


Nici nu am realizat ca a venit toamna, referindu-ma la natura. In fiecare zi servici, sau in ziua libera acasa roboteala, uite ca e toamna in jurul meu. Cerul e atat de albastru si copacii imbrati in curcubeu de nuante. De ce oare ne gandim la toamna ca la ceva trist? Da, natura incepe sa tremure , cad frunzele, copacii despuiati parca plang , cerul plumburiu isi revarsa culorile in suflete...florile isi sutura ultimele petale, noi alunecam zgribuliti pe trotuare ude sau ulite inglodate....Dar totusi, toamna e plina de culori, de comorile rotunde ale pamintului, fructe dulci si parfumate, canta mustul in butoaie, si se joaca sarba la nuntile toamnei. Chiuie nuntasii , alergam pe aleile parcului prinzand o frunza calatoare...Si daca toamna nu ar fi...oare primavara ar mai avea sens?

4 comentarii:

  1. A venit din nou toamna ,a cata oare?fiecare toamna este altfel ,o vedem in fiecare an cu alti ochi.Pupici cu sclipici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toamna cu al ei pastel de culori, maro, aramiu, ruginiu, cu frunzele care cad din copaci formand o patura minunata din ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vine toamna....bine face.Decat caldurile din vara asta,prefer toamna.Fiecare anotimp are farmecul lui,dar in ultimii ani am ajuns la concluzia ca vara si-a pierdut tot sarmul.Si-a pus in plan sa ne parjoleasca de tot,asa ca,sa vina toamnaaaaaaaaa !!!

    RăspundețiȘtergere