sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Anul Sarpelui

Au trecut deja 5 zile din anul acesta nou , 2013. Daca tot asteptam, altii cu frica, altii in petreceri asa ca in ultima zi de viata, altii cu ironie, sfarsitul lumii ce a fost "proorocit" pe 21 dec 2012, uite ca suntem bine mersi in anul Sarpelui. Ala de apa...asa ca aveti grija pe unde si cum inotati anul asta sa nu va muste sarpele!!!
Ce sa zic? Retrospectiva anului trecut nu are rost sa o fac, a trecut , asa cu bune, cu rele...O fost , s-o dus !
Anul asta  ce planuri am?Hmmm...In situatia de fata, ce sa zic? Astept sa ma fac bine, adica sa pot face ceva, ca acum vegetez. Si nu cred ca voi mai fi ce am fost, gata cu sportul, gata cu planul de a prepara bucate asiatice in vreun restaurant in Romania, gata cu ....of , nici nu stiu ce planuri sa fac.
Ca viata asta cateodata ia turnuri neasteptate. Dar si sa traiesc la voia intamplarii iar nu e bine. Adica...ce va fi va fi, voi vedea ce voi face.
Pana una alta , am petrecut sfarsitul de an cu romanii de aici, la restaurant la Zelen. Am baut sampania la ora 00:00, afara la artificii, vin mancare buna, apoi la norepang, unde am cantat si dansat.Imi este breu sa patrec toata noaptea, nu mai pot, desi inima vrea...
Sper sa ajung acasa la vara, sa alerg pe potecuta, desculta, sa maninc zama de fasole, sa ma balacesc in mare. Dar mai ales sa o vad pe mama , fratii  si nepotii.

5 comentarii:

  1. La multi ani!Viata oricum se schimba in fiecare zi,numai ca noi trebuie sa putem oricind, sa fim pregatiti a parasi un anumit "confort" care credem ca este cel mai bun.Nu..., adevarata fericire o gasim atunci cind parasind un anumit confort,suntem in stare sa ne creem altul pentru necesitatile ivite in aceasta viata schimbatoare!Sportul este chiar indicat in afectiunile acestea....., care ne schimba total perceptia despre viata.(ma refer aici la provocarea din viata noastra)Un an universal 6 numai cu echilibru,iubire,dragoste si viata linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms de urari. Mi-ar place sa te intalnesc candva , sa stam la o cafea. Pupici si numai bine.

      Ștergere
  2. La multi ani,Jeny !Anul asta sa fie bland si bun cu tine si cu noi toti,indiferent ca e Anul Sarpelui de Apa,sau de Scorbura(asta asa ca sa ne mai descretim fruntile,ca nu cred ca exista alocat vreun an pt acest serpisor).Exista o vorba din batrini:"daca nu ai prea multe asteptari,nu vor fi nici dezamagiri".Lasa planurile in treaba lor,ca doar nu lucrezi la statistica.Nu se stie niciodata de unde sare iepurele(ca sarpele nu sare),asa ca nu are rost sa-ti faci ganduri negre.Tu care esti o persoana activa,cred ca acum ai prea mult timp liber si iti faci ganduri fara rost.Nu servesti bucate asiatice in Romania,dar poate,poate(in lume exista si minuni)servesti bucate romanesti in Coreea.Nu mai poti sa te zbengui cum o faceai pe vremuri,dar te poti consola cu gandul ca nici Nadia Comaneci nu mai poate face ce a facut acum 30 de ani.Asta nu inseamna ca au intrat zilele-n sac.Capul sus,Jeny si fa aici o rubrica in care sa ne inveti cum sa mancam si noi precum coreenii,cu retete si tot tacamul.Considera ca asta e prima faza in care ai restaurantul tau si ne servesti cu mancarica coreeana.Unde sunt secrete de stat(la retete ma refer)nu trebuie sa le divulgi,ca sa nu-ti furam afacerea.Ha,ha.Jeny,te pup,te imbratisez cu drag si iti urez inca o data din tot sufletul...La Multi Ani !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mariana, am ras de numa. A8 dreptate , timp prea mult lasa loc la ganduri cu o iau razna.Pb cu facut mancare, e ca nu mai suport caldura de la ...cratita. Poate inca e devreme, dar nu rezist la caldura din bucatarie. Noroc ca e iarna acum! Si am visat eu sa vind mici si sarmale aici, dar nu am gasit nimeni sa ma sustina, financiar sau sa ma incurajeze. Toti pun intai chestia ...daca nu merge????daca e falimentar?daca le place mancarea???...Si chestia cu coltul mancarii coreene...hmmm, am incercat , dar la fel, primit comentarii ca nu se pot face astfel de preparate in Romania si ca ...nu prea ii incanta animalele mele crude sau parpalite un pic, fel si fel de chestii ce misca prin mare sau buruieni de munte. Dar vb ta , minuni exista si eu cred in ele. Ms d comentariu.Pupici

      Ștergere