joi, 14 mai 2009

Foldy şi Shikirika




O zi trista ... am venit acasa si ...nimeni nu ma astepta. Casa pustie. Caut...astept ...sa se deschida usa si sa aud..."oma , na woasoyo"(mami am venit). Dar nu! Fata mea a decis sa plece si sa stea singura. Am plans dar... degeaba, dusa a fost. Vrea libertate, ca de ...e la moda.

Si in tristetea si singuratatea mea, am plecat de acasa ...hoinarind pe strazi , am vazut in vitrina o pisicuta mica , dragalasa, ce se uita si ea trista la mine. M-a induiosat si am zis ca sa ne unim tristetile. Am cumparat-o , adus-o acasa . I-am pun numele Foldy, si a devenit mascota casei. Si ...de atunci a trecut un an. Si cine ma asteapta la usa de cum aude poarta? Pisicuta.

Acum mai am o pisicuta, ce miorlaia , flaminda , uda si inghetata pe strada printre picioarele grabite ale oamenilor. Shikirika, e alintata noastra. Sta cocotata pe frigider si miaw...vine mami!

Desigur ca fata s-a intors acasa dupa vreo 2 luni de experienta amara se pare pt ea. Dar asa e cand esti tanar si crezi ca lumea se cucereste doar cu tineretea si ..cam atat!

Suntem o familie acum de ...6! Noi si ...2 pisici. Care va spun :"anyong haseyo".

2 comentarii:

  1. Imi plac tare pisicile tale...sa-ti traiasca !

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca ai o gramada de pisici si mie imi plac animalele dar nu in casa ,orcum sa iti traiasca BALENA

    RăspundețiȘtergere