miercuri, 9 iunie 2010

Wow!


Da... wow! Pai e extraordinar ce frumos s-a facut parcul din cartierul nostru. Acum vreo 10 ani in urma era doar o simpla coama de deal, cu un mic izvoras ce tasnea pe o teava si de unde venea lumea sa ia apa la bidoane platind cativa banuti.Acum e total schimbat.Un adevarat parc. Ti-e mai mare dragul sa margi mai ales ca a venit caldura si acolo gasesti racoare. Si nu numai racoare. Ai si aparate pt gimnastica cea de toate zilele. Daca nu ai chef, doar te asezi pe banca si alegi o carte sau revista din raft si te apuci de citit.. Da e si o mini biblioteca acolo.

Si cararea ce urca pe creasta e amenajata cu scari, ai si indicatoare unde te duc cararile ce coboara in toate directiile, poti invata si botanica...pai sunt tablite cu informatiile de rigoare pe copaci. A ...teren de bedminton si tenis....si izvorasul cu apa rece si curata. Izvorav ce formeaza un mic iaz cu pestisorii de...aur ce inoata printre florile de nufar.

E mult pana mergi odata. Ca te inveti...Urc si eu pana sus de unde pot vedea orasul si avioanele ce coboara incet , aeroportul e in apropiere...Citesc o carte si ...ma intind un pic pe aparatele de acolo.Ce mai e super. Nu lipsesc nici babele guralive ce joaca yut ...si nici domnii ce joaca baduk.

Si totul e la 5 min de casa mea. Of, de cand tot zic sa ma trezesc dimineata si a fac o plimbare pe racoare....

2 comentarii:

  1. Vai draga mea ce frumusete ai in jur,carti in parc?la noi ar fi disparut dupa prima zi ,rupte sau furate,avem si noi parcuri dar care nu sunt ingrijite,au fost cindva renumite ,acum sunt in paragina, nu sunt bani pt,ele,oare o sa ajungem noi sa vedem si aici asa parc?nu cred ca mentalitatea rimanului este sa distruga, nu sa faca din nimic ceva bun si frumos.Nu spun ca nu avem peisaje si frumuseti dar nu stim sa le scoatem in valoare.Offf cita liniste iti arata aceste poze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar..... WOW!!!!
    Vorba Mirelei.....dar nu mai repet.
    In plus ai si multa civilizatie in jur.Ceea ce la noi lipseste cu desavarsire. :(

    RăspundețiȘtergere