duminică, 16 ianuarie 2011







toate sunt acolo, dar el nu mai este. Nu mai este tata...A trecut anul?? ca ieri era acolo taind lemne, jucandu-se cu cateii, strigand de auzea ulita....si acum mama face pomana de un an!!! Fara mine, fara noi , copii alaturi.
Tata, mi-e asa de dor de tine ! Mi-e frica ca imaginea ta se va sterge din memoria mea, cea reala, cea plina de viata. Si cea in care esti acolo, nemiscat si rece, dar zambitor.
Simt ca se rupe inima in doua , te strig, ma intorc dupa un nenea cu parul gri , da de esti tu ...Dar tu numai in vis mai esti.
Sa te aiba ingerii in grija lor! Somn usor, tata !
Si norii se aduna si se imprastie pe cer.....

3 comentarii:

  1. Intradevar este dureros cand pierdem unul dintre parinti si de multe ori ne mustra constinta ca n-am fost mai buni , mai atenti cu ei cat timp i-am avut alaturi. Tatal meu a murit cand aveam 16 ani dar su acum mi-e dor sa-l vad macar in vis. Trebuie sa ne impacam cu aceste pierderi chiar daca dor.Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i fie tzarana usoara !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi este dor de el,era nasul meu si unchi ,in acelas timp,se deruleaza filmul intilnirilor cu el ,mai ales la mare,la Mangalia,cind lua unditele si fugea cu sotul meu la peste,sau mai tineri fiind cin in fiecare vara eram bine primita in casa lor.Am fost si la inmormintare,in 26 ianuarie 2010,era un frig de crapau pietrele,acolo in Toaca,jud. Mures,dar el zimbea ,erau toate neamurile linga el,macar atunci in ultimul drum sau strins toti gramada:copii ,nepoti ,surori ,cumnati ,fini ,nasi ,vecini si prieteni,In seara de ajunul anului nou era ziua lui de nastere ,il sunam sa ii urez viata lunga si sanatate .Ce faci?,il intrebam,el glumind:asatept ca sa ma nasc,offf este tare dureros si pt. mine ,dar pentru tine Jeny,nu imi pot inchipui cit de mare e durerea.El este bine si cred ca face ingeri sa rida,asa cum facea cu noi.DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA LUI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pt comentarii. Tristeti ce ramin acolo, in suflete...si pt ca sunteti suflete minunate va multumesc.

    RăspundețiȘtergere