miercuri, 14 martie 2012

Savarine





Eeee...am reusit si eu dupa lupte seculare sa fac savarine bune. Si cum incercasem sa fac odata cu pesmetul asta de aici , care e pt prajit creveti si pui , au iesit ...tepene rau. Dar daca tot am fost acasa , am dat iama prin magazin si am luat la punga . Adica cutiile acelea care au de toate. De la praf, frisca , gel , pana la formele in care le pui. Am urmat instructiunile de pe cutie si au iesit cam asa...O bunatate, am inebunit lumea aici cu ele. Pt ca nu gasesti in Coreea savarine!

5 comentarii:

  1. Arata super savarinele,invatai si pe koreeni la ele ,poate deschizi o afacere.Nu uita ca eu deja m-am servit deja ,yamiiii,o bunatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cofetarii aici dar difera ceea ce au ei de ce avem noi. Nu sunt asa de dulci si nici insiropate.Mai stii ca nu s-ar obisnui cu ele?

      Ștergere
  2. Superfaine ti-au iesit ! :)))))))) acu mai trebuie sa faci Eclere ca sa fi cofetareasa desavarsita ! :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ninule, mai am de facut inca tort diplomat si tort tiramisu.Si au trecut vreo 20 de ani de cand am terminat scoala si pe diploma scrie cofetar. Din pacate am lucrat orice numa cofetar nu.Adik bucatar, ospatar, barman. Dar inca nu am uitat ca imi placea in laborator sa facem minuni delicioase.

    RăspundețiȘtergere
  4. dar cum faci aluatul,ca numai in bara o dau?aici nu e nimic gata facut Merci Lea,USA iroditalea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere