marți, 22 iunie 2010

Va multumesc...

tuturor celor care ati inteles cele scrise de mine mai jos. Si mai ales celor care imprastiati rumori ca ma refer la Alex din echipa Sunshine. Nu stiti despre cine e vb... nici nu va intereseaza de fapt, dar dovediti din nou ca le stiti pe toate...si ca e de datoria vostra sa imprastiati rumori neintemeiate. E parerea mea de-a lungul a cativa ani de radio -net, nu doar intr-o singura echipa , ci in general. Puteti spune ca nu se procedeaza asa?
Dar ma doare sincer sufletul , caci Alex nu a avut incredere in prietenia mea, si ca ii pasa despre cei ce ii "soptesc" ca-l barfesc aici pe blogul meu .....
Si eu care habar nu aveam ca Alex e la alt radio....nici asta n-o sa creada "amicii"...dar nu are importanta. Nu imi voi mai pierde energia si speranta in frumos pt ca unii nu stiu sa nu se bage unde nu trebuie. Veninul ce le umple sufletul da pe afara vad...treaba lor.
Multumesc , sincer e o multumire caci acum vad ca am avut drepate. Desi e dureros. Ca pot pierde un prieten....

5 comentarii:

  1. Of..cind cineva pleaca asa si vechii prieteni nu mai conteaza pentru el inseamna ca nu a fost cu adevarat prieten..asta e problema, pur si simplu asa era situatia si prietenia era doar aparenta....si pentru asa persoane fatarnice suferi tu ?..
    Pai sa stii ca nu merita sa iti incarci sufletul cu ei si problemele ori amintirile lor... fiecare cunoastem in viata multe persoane care de-a lungul vietii ne sint prieteni apoi ne parasesc din cauza ca gasesc alte prietenii mai "calitative".. . asta e viata..noi sa fim sanatosi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Jeny,dupa poastarea ta de ieri cei din jur au inteles cum ca ea ar face referire la mine,cel mai corect era daca ai fi spus cui ii dedici acele randuri,eu astazi doar ti-am povestit de ce am plecat...nu am vrut sa zic si nici nu am sa fac circ din asta..nu am postat pe nicaieri nimic..si nici nu am sa o fac,imi pare nespus de rau ca ai inteles total gresit ceea ce ti-am zis,acum stau si ma intreb care e mai prieten cu care?daca numele meu apare pe bloguri si site-uri se va rezolva problema?eu nu cred...prefer sa mi se zica in fata decat scris pe unele locuri,insa nu am sa mai dau curs la nimic si am sa imi vad de ale mele...cred ca asa e cel mai bine,iar cat despre commentul lasat de stimatul domn Ninulescu nu inteleg dc ziceti de cineva daca nu o cunoasteti..in postarea da mai sus e numele meu...stii d-ta ca sunt eu fatarnic?stii d-ta ca prietenia dintre noi era doar de aparenta?cand o sa stiti aceste lucruri atunci sa spuneti...nu va legati de persoanele pe care nu le cunoasteti...nu aveti acest drept...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de ce trebuie sa pui pe primul loc ceea ce vor crede altii? Suntem asa de multi pe acest pamant incat unii chiar semanam , gaseste-ti alte preocupari nu-i vreme de plans...fiecare din noi face ceea ce simte. Daca am simti cu totii la fel ar fi lapte si miere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Jeny,draga si buna mea prietena !
    Nu am inteles prea bine ce se intampla pe aici...As dori sa stii ca eu , Ofelia-Florica HARANGUS , sunt alaturi de tine si la bine si la greu ....
    Te imbratisez cu mult drag si pretuire !
    Ofelia

    RăspundețiȘtergere